Sluit je aan als werknemer bij

Work people

MATCH EN START EEN NIEUWE LOOPBAAN

Ben jij de beste persoon voor deze baan? Laat het merken en meld je aan bij de passende vacature. of is die er nog niet geef dan je profiel op via het online formulier. Wij bepalen samen van tevoren welke eigenschappen en kwaliteiten belangrijk zijn voor de functie en die bij jouw passen. Waar wij naar streven om je als een goede kandidaat voor te stellen is betrouwbaarheid, communicatie, simpele omgangsvorm, enthousiaste houding, helpt anderen graag, recht door zee, weet van aanpakken, ondernemende instelling, leert van fouten en bestand tegen veranderingen. Zie jij jezelf hierin terug? Dan hebben wij vast een baan voor jouw met een fijne werksfeer met een comfortabel werkomgeving, gezond en veilig is.

MAAK HET MEE! ONZE

++service

✅ Persoonlijk betrokken.
✅ 24/7 uur bereikbaar.
✅ Passend aanbod.
✅ Breed netwerk.
✅ Direct inzetbaar.

✅ Transparant.
✅ Heldere communicatie.

neem  contact  met
ons op om je aan te melden!

onze meest recente

vacatures

Bekijk nu onze meest recente vacatures om direct te solliciteren voor jouw ideale baan of kijk tussen al onze vacatures om tot een beter besluit te komen!

Reguliere Schoonmaak

Voor diverse opdrachtgevers in de Reguliere schoonmaak zijn we volop op zoek naar getalenteerde, gemotiveerde medewerkers. Bijvoorbeeld bij Kantoren, Scholen, Zorginstellingen, Trappenhuizen en COA’s.

Lees Meer >

INDUSTRIËLE / KLEIN METAAL BRANCHE

Voor een opdrachtgever in de Industriële | Klein Metaal branche zijn we volop op zoek naar gemotiveerde medewerkers.

Lees Meer >