meld je aan als

werknemer

MATCH EN START EEN NIEUWE LOOPBAAN

Ben jij de beste persoon voor deze baan? Laat het merken en meld je aan bij de passende vacature. of is die er nog niet geef dan je profiel op via het online formulier. Wij bepalen samen van tevoren welke eigenschappen en kwaliteiten belangrijk zijn voor de functie en die bij jouw passen. Waar wij naar streven om je als een goede kandidaat voor te stellen is betrouwbaarheid, communicatie, simpele omgangsvorm, enthousiaste houding, helpt anderen graag, recht door zee, weet van aanpakken, ondernemende instelling, leert van fouten en bestand tegen veranderingen. Zie jij jezelf hierin terug? Dan hebben wij vast een baan voor jouw met een fijne werksfeer met een comfortabel werkomgeving, gezond en veilig is.
MAAK HET MEE! ONZE

++service

  Persoonlijk betrokken, 24/7 uur bereikbaar.

  Passend aanbod, breed netwerk en direct inzetbaar.

Transparant en heldere communicatie.

Op zoek naar een baan? MELD JE dan hier aan. Vul je gegevens in en upload je cv. Dan kijken wij alvast of we een passende vacature voor jouw kunnen selecteren.

  onze meest recente

  vacatures

  Bekijk nu onze meest recente vacatures om direct te solliciteren voor jouw ideale baan of kijk tussen al onze vacatures om tot een beter besluit te komen!

  Productie Medewerker

  Plaats: Unknown

  Aantal uren: Unknown

  Niveau: Unknown

  Lees Meer >

  Schoonmaak Medewerker

  Plaats: Unknown

  Aantal uren: Unknown

  Niveau: Unknown

  Lees Meer >